Facebook vroeg me wat ik dacht, maar ik schrijf het op mijn blog, nèh

Portuguès em baixo

Ik reis de wereld rond en na zoveel reizen zijn er plaatsen waar ik me thuis voel, echt thuis, alhoewel mijn echte thuis in de Gouden Rivierlaan staat, dat sedert kort weer een ziel uitstraalt. Reizen zit in het Huysentruyten-DNA en ik heb het geluk dit door mijn job te kunnen doen, ik heb veel geleerd en ben blij die kennis nu en dan te kunnen delen. Dank zij moderne technologie is niets nog ver, kunnen we op elk moment met elkaar praten, tweeten, facebooken, vinen, emailen. Dank zij die technieken heb ik sedert meer dan een jaar een hechte relatie kunnen opbouwen met iemand van de andere kant van de wereld die jullie nu onderhand wel kennen. En ja ik moet het toegeven “it was a bold decision” en velen onder jullie hebben eigen ideëen hierover, maar voor zij die twijfels hebben? Awel, daar bestaat een liedje over: “It´s my life”
I’ve reached the age of maturity zou je kunnen zeggen, en morgen 11/9 wens ik mijn derde kleinkind Theo zijn eerste “gelukkige verjaardag” toe. Ik zit jammer genoeg in Brazilië maar ja mijn kinderen moesten het ook meemaken dat ik veeleer op zakenreis was dan thuis op hun verjaardagen. Met “a minha Carioca-Bahiana” te leren kennen ben ik misschien zotnalf maar heb ik ook nog meer leren relativeren, het zit goed tussen ons en volgens wat ik voel zal het nog een tijd zo blijven. Bij deze!

Facebook vraagt “waar denk je aan”, en ik dacht het effe neer te schrijven bij een Caiperinha, boa noite e Feliz Anniversario a Theo 😉

Eu viajo ao redor do mundo e depois de tantas viagens, há lugares onde me sinto em casa, realmente casa, embora minha verdadeira casa no Golden Rivierenlaan, que irradia, mais recentemente, uma outra alma. Viagar está no DNA do Huysentruyt’s e eu tenho a sorte de ser capaz de fazer isso através do meu trabalho onde eu aprendi muito e estou feliz de compartilhar esse conhecimento. Graças à moderna tecnologia nada ainda está longe, podemos a qualquer momento falar, twittar, Facebooking, vinen, e-mail. Graças a estas técnicas, eu tenho mais de um ano um relacionamento com alguém do outro lado do mundo. E sim, eu devo admitir que “foi uma decisão corajosa” e muitos de vocês têm suas próprias idéias sobre isso, mas para aqueles que têm dúvidas? Pois é, há uma música: “É a minha vida”
Cheguei a idade da maturidade, vocês podem dizer o que vocês querem, e amanhã 11/9 Eu do parabens ao meu terceiro neto Theo para seu primeiro “aniversário”. Infelizmente (felizmente?) estou no Brasil, mas, em seguida, os meus filhos também estavam experimentando que eu estava no viagens de negócio em seus aniversários. Com conhecer “A Minha Carioca Bahiana” eu poderia estar bobo, é bom entre nós, e de acordo com o que eu sinto vai permanecer assim por algum tempo. Pa caramba !

Facebook pergunta “o que você pensa”, e eu pensei para escrever isso acompanhado de uma Caiperinha,

boa noite e Feliz Anniversario a Theo 🙂

Leave a Reply